Welkom bij Apotheek Van Reeth – Deprost

 
 

 

 Bezoek onze website: www.apotheekvanreeth-deprost.be

 

Apotheek Van Reeth-Deprost in Berchem, voor een totale visie op uw gezondheid

 

Discreet advies, concrete antwoorden

In onze apotheek vindt u, behalve geneesmiddelen op voorschrift, een ruim assortiment aan producten voor uw gezondheid. U bent van harte welkom met al uw vragen over gezond leven, homeopathie en evenwichtige voeding. Onze medewerkers adviseren u discreet over de aangewezen producten in ons gamma. Op onze website hebt u de mogelijkheid om de door u gekozen producten online te bestellen of te reserveren. Als u vragen hebt of advies wilt inwinnen, kunt u onze apothekers rechtstreeks contacteren voor een sluitend antwoord.

 Bereken route
 
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Een ruim assortiment voor

uw gezondheid

Bij Apotheek Van Reeth-Deprost specialiseren we ons in producten en ondersteuningsmiddelen die uw gezondheid versterken. Daarbij kijken we verder dan uw klachten. We proberen een totale visie op welzijn te ontwikkelen. Daarom bieden we u ook homeopathische middelen en voedingssupplementen aan. De juiste ondersteuning werkt preventief en zorgt ervoor dat u minder snel op geneesmiddelen bent aangewezen.

 

Kom langs in onze apotheek

voor onder meer:

  • verzorgingsproducten voor de (gevoelige) huid
  • homeopathische gezondheidsondersteuning
  • orthomoleculaire aromatherapie
  • natuurlijke cosmetica
  • toebehoren voor lenzen en brillen
  • materialen voor thuiszorg

Huidanalyse voor de gepaste

verzorging op maat

U kunt in onze apotheek in Berchem (Antwerpen) ook terecht voor een persoonlijke huidanalyse. Samen bepalen we uw huidtype en analyseren we welke cosmeticaproducten het meest voedend zijn voor uw huid. Met onze vakkundige raadgeving maakt u komaf met huidirritaties die veroorzaakt worden door het gebruik van onaangepaste producten.

 

Bent u op zoek naar een apotheek in Berchem die zich specialiseert in homeopathie en voedingssupplementen? Bezoek dan vandaag nog Apotheek Van Reeth-Deprost voor professioneel advies en een totaalaanpak voor uw gezondheid.